KOCAELİ GEBZE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 yılı aralık ayı YÖGEP ve DÖGEP etkinlikleri yapılmıştır.

2019 yılı aralık ayı YÖGEP ve DÖGEP etkinlikleri yapılmıştır.
2019 yılı aralık ayı YÖGEP ve DÖGEP etkinlikleri yapılmıştır.

 

 

ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ/ORTAOKULLARI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI(YÖGEP)

 

ARALIK  AYI ÇALIŞMA RAPORU

 

 

 

1-    Yönetici Gelişim Programı Kasım ayı faaliyeti, 31/12/2019 salı günü Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Adem AKGÖL başkanlığında, Gebze Gençlik Merkezinde saat 15:45 te yapılmıştır.

 

 

 

2-    Yapılan toplantıya İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu müdürleri, müdür yardımcıları ve gündem maddeleri ile ilgili bilgi vermek üzere davet edilen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şubesi Personeli Mustafa Demiral ve Gizem DİKBAYIR,   katılmışlardır.

 

 

 

3-    YÖGEP kapsamında Aralık ayı için planlanan, gündem maddeleri ( Maliye, Finans, Bütçeleme, Okul kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, Harcama iş ve işlemleri, Yolluk, Yevmiye, Harcırah, İş ve İşlemleri, Ödenek Talebi, Ödeneklerin kullanılması, Öğrencilere yapılan Sosyal Yardımlar, ile ilgili bilgilendirmeler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şubesi Personeli Mustafa Demiral ve Gizem DİKBAYIR tarafından yapılmıştır. Gündem maddeleri, okul idarecileri tarafından değerlendirilerek müzakere edilmiş ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

 

 

 

4-    Ayrıca Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal TURAN tarafından Gençlik Merkezi ve faaliyetleri hakkında okul idarecilerine tanıtım be bilgilendirme yapmıştır.

 

 

 

Katılımcı Sayısı : 14

 

 

 

                                                                                                                        30 /12/2019

 

                                                                                                                        Adem AKGÖL

 

         Necip Fazıl Kısakürek

 

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü

 

 

 

DÖGEP ARALIK AYI ÇALIŞMA RAPORU

 

 

   Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Aralık Ayı Programı 17.12. 2019 tarihinde ilköğretim öğretmenleriyle 19.12.2019 tarihinde lise öğretmenleriyle Gebze Kız İHL' de yapıldı.

   

    ''Kültür ve medeniyetimizdeki eğitim anlayışını yansıtan eserlerden seçilen yazılı metinlerin, klasik eserlerden hikayeler  ve özgün düşünceler içeren bölümlerin okunması ve değerlendirilmesi'' konusu ele alındı.

 

     Konu kapsamında Gebze Kız  İHL  Meslek  dersi öğretmeni Elif Memiş tarafında Nurettin Topçu'nun Türkiye'nin Maarif Davası kitabının çarpıcı yönleri öğretmenlerle paylaşılıp değerlendirildi. Ayrıca Gebze Kız İHL okul Müdürü Ayşegül Turan tarafından klasik eserlerimizden Mesnevi'den, Risale-i Nurdan ve Kelile  ve Dimne' den çeşitli örnekler verilerek eğitimde hikaye ve betimlemelerle anlatımın öğrenme üzerinde etkisinin önemi ve kalıcılığı ve bunu derslere nasıl aktarabileceğimiz öğretmenlerimizin de katılımıyla değerlendirildi.

 

 

Katılımcı sayısı :55 

 

 

 

03-01-202003-01-202003-01-202003-01-202003-01-202003-01-202003-01-202003-01-2020

 

Gebze İlçe Milli Eğitim Hizmet Binası, Güzeller Mah. Kavak Cad. No7 GEBZE / KOCAELİ - 2622804300

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.